Map - Location

Per rezervime kontaktoni ne adresen e emailit info@sofraeariut.com.
Ne numrat e telefonit: +355 42 30 30 30 | +355 69 20 21 126

Per te mberritur ne restorant mund te shfrytezoni linjat urbane te bashkise te cilat nisen ne qender te Qytetit te tiranes prane Kulles se Sahatit dhe Xhamise Et'hem Beu.


View Larger Map