Video, Çmime dhe Evente te ndryshme

TVKlan - Takimi Pasdites 26 Shtator 2011 - Sofra e Ariut Fituese e Çmimit L'impero Dei Sapori Internazionali - Korrik 2011

Fitimi i cmimit te pare ne konkursin Perandoria e Shijeve Nderkombetare 2011

Urimi per Vitin e Ri 2008